17.11.2020

Kärppien joukkueessa pikatestillä todetun koronavirustartunnan vuoksi tiistain 17.11. Kärpät – Lukko siirtyy pelattavaksi myöhempänä ajankohtana.

Lippukäytännöt siirretyn ottelun osalta löydät alta.

Irtoliput & Kausikortit

Pääsyliput kyseiseen otteluun toimivat uutena pelipäivänä automaattisesti. Niitä ei tarvitse käydä vaihtamassa uusiin lippuihin. Myös kausikortilla pääsee korvaavaan otteluun normaalisti ilman ylimääräisiä toimia.

Maksettuja lippuja ei voi vaihtaa eri otteluun. Ottelusiirron vuoksi lipuista voi hakea rahansa takaisin Ticketmasterin hyvityskäytäntöjen mukaisesti. Tutustu Ticketmasterin ohjeistukseen tästä.

Kärppien lippuvoucherit

Lippuvouchereilla lunastetut otteluliput toimivat uutena pelipäivänä automaattisesti. Mikäli uusi pelipäivä ei asiakkaalle sovi, lipun voi vaihtaa toiseen otteluun (vaihdettavissa loppuvuoden kotiotteluihin – poislukien ottelut HIFK:ta ja Tapparaa vastaan). Lippu tulee kuitenkin vaihtaa ENNEN kuin korvaava pelipäivä on mennyt. Huomioittehan, että irtoliput avataan  myyntiin porrastetusti.

Kärppien yritysliput

Yrityslipuilla lunastetut otteluliput toimivat uutena pelipäivänä automaattisesti. Mikäli uusi pelipäivä ei asiakkaalle sovi, lipun voi vaihtaa toiseen otteluun kauden 20-21 runkosarjan aikana. Lippu tulee kuitenkin vaihtaa ENNEN kuin korvaava pelipäivä on mennyt. Huomioittehan, että irtoliput avataan myyntiin porrastetusti.