30.11.2020

Pohjois-Pohjanmaan pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi Kärpät on päättänyt yhdessä Liigan kanssa siirtää seuraavat joulukuun kotiottelut myöhempään ajankohtaan:

1.12. Kärpät – Ilves
3.12. Kärpät – HPK
15.12. Kärpät – Lukko
16.12. Kärpät – HPK
18.12. Kärpät – KalPa
19.12. Kärpät – KalPa

Korvaavista pelipäivistä tiedotamme myöhemmin.

Irtoliput & Kausikortit

Pääsyliput kyseisiin otteluihin toimivat uusina pelipäivinä automaattisesti. Niitä ei tarvitse käydä vaihtamassa uusiin lippuihin. Tiistain 15.12. Kärpät – Lukko oli jo kertaalleen siirretty ottelu, joten irtoliput päivämäärillä 17.11. ja 15.12. käyvät sellaisenaan. Myös kausikortilla pääsee otteluihin normaalisti ilman ylimääräisiä toimia.

Kausikorttilaiset, joilla on lunastettuna ainoastaan ensimmäinen osa (15 ensimmäistä runkosarjaottelua). Kortit toimivat normaalisti seuraavien pelattavien 7 kotiottelun ajan.

Maksettuja lippuja ei voi vaihtaa eri otteluun. Ottelusiirron vuoksi lipuista voi kuitenkin hakea rahansa takaisin Ticketmasterin hyvityskäytäntöjen mukaisesti. Tutustu Ticketmasterin ohjeistukseen tästä.

Kärppien lippuvoucherit

Lippuvouchereilla lunastetut otteluliput toimivat uusina pelipäivinä automaattisesti. Lipun voi myös käydä vaihtamassa Kärppätoimistolla toiseen otteluun, mikäli uusi pelipäivä ei asiakkaalle sovi. Lipun voi vaihtaa kauden 2020-2021 runkosarjan kotiotteluihin. Lippu tulee kuitenkin vaihtaa ennen kuin korvaava pelipäivä on mennyt. Huomioittehan, että irtoliput avataan myyntiin porrastetusti.

Kärppien yritysliput

Yrityslipuilla lunastetut otteluliput toimivat uusina pelipäivinä automaattisesti. Lipun voi myös käydä vaihtamassa Kärppätoimistolla toiseen otteluun, mikäli uusi pelipäivä ei asiakkaalle sovi. Lipun voi vaihtaa kauden 2020-2021 runkosarjan kotiotteluihin. Lippu tulee kuitenkin vaihtaa ennen kuin korvaava pelipäivä on mennyt. Huomioittehan, että irtoliput avataan myyntiin porrastetusti.

Kärppätoimisto palvelee puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 10-17 numerossa +358 8 815 5700.