09.04.2021

Tänään perjantaina pelataan U20 SM-sarjan kolmas ja ratkaiseva finaaliottelu Raksilassa. Kärppien ja Lukon välinen kamppailu alkaa kello 18:30. Otteluun on varattavissa aitioita hintaan 330€ (sis. alv). Varaukset ja lisätiedustelut sähköpostitse osoitteeseen ilkka.mikkola@karpat.fi tai soittamalla numeroon 08 8155700.

Kärpät ja Lukko kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella ensimmäisessä finaaliottelussa viime tiistaina. Ottelu venyi aina jatkoajalle asti, kun varsinaisen peliajan päättyessä lukemat taululla olivat 1-1. Ratkaisu syntyi lopulta ajassa 75:03, kun Lukon Lenni Hämäläinen onnistui maalinteossa. Ensimmäisessä erässä syntyneen ja ottelun ainoaksi jääneen kärppämaalin viimeisteli hyökkääjä Sisu Yliniemi ja syöttöpisteen tähän merkkautti itselleen hyökkääjä Otto Mykrä.

Finaalisarja sai jatkoa heti keskiviikkona Raumalla. Toisessa finaaliottelussa molemmat joukkueet olivat huomattavasti tehokkaampia maalinteossa. Lukko onnistui iskemään kolme osumaa, Kärpät vielä tuplaten enemmän. Kärpät onnistui tasoittamaan sarjan vieraissa maalein 3-6. Etenkin ottelun toinen erä oli Kärppien osalta hyvin tehokas, sillä joukkue onnistui erän aikana puurtamaan tililleen yhteensä neljä maalia. Ottelun tilastot pääset näkemään täältä.

Otteluvoitot ovat nyt tasan. Finaalisarja pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, joten U20 SM-sarjan mestari on selvillä tämän illan jälkeen. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Ruutu+ palvelusta.