01.04.2021

 Jääkiekkoliiton tiedote 1.4.2021

Lounais-Suomen aluehallintovirasto tartuntatautilain kohdan 58 g mukaisesti määrännyt tänään suljettavaksi Varsinais-Suomen alueella kaikki liikuntatilat pois lukien ammattiurheilun ja 2008 ja nuorempien käytössä olevat liikuntatilat. Päätös tarkoittaa, ettei U20 SM-sarjan välieriin selvinnyt TPS voi jatkaa pudotuspelien pelaamista.

Jääkiekkoliiton aiemmin julkaisemien päätösten mukaisesti tilanteessa, jossa yksi joukkue ei voi jatkaa otteluita ja jäljelle jää vain kolme joukkuetta, kolmesta joukkueesta runkosarjassa parhaiten sijoittunut etenee suoraan loppuotteluihin. Tämä tarkoittaa, että Kärpät etenee suoraan U20 SM-sarjan finaaleihin.

Lukko ja Tappara pelaavat toisesta loppuottelupaikasta välieräsarjan paras kolmesta -järjestelmällä. Ottelut pelataan seuraavasti:

  • pe 2.4. Lukko – Tappara
  • la 3.4. Tappara – Lukko
  • su 4.4. Lukko – Tappara (tarvittaessa)

Pronssiottelua ei pelata eikä pronssimitaleita jaeta, sillä aiemman päätöksen mukaisesti mitalia ei voi voittaa pelaamatta.

U20 SM-sarjan finaalit pelataan välierien tavoin paras kolmesta -järjestelmällä. Ottelut pelataan ti 6., to 8. ja tarvittaessa la 10. huhtikuuta.