26.03.2020

Oulun Kainuuntielle Huuhkajanpuistoa vastapäätä on nyt avattu uusi LED-jättinäyttö. Jättinäyttöjä on jo peräti 46 kappaletta kaikissa suurimmissa kaupungeissa akselilla Iisalmi-Ivalo. Jättinäytöt ovat suurimmaksi osaksi 19m2 näyttöjä.

Näytöt sijaitsevat sisääntuloväylien varrella tai lähellä ostospaikkaa, ja ne tavoittavat viikossa noin 4,2 miljoonaa ohiajavaa autokuntaa sekä noin 340 000 S-ryhmän toimipaikoissa kävijää.

Jättinäytöissä on maksimissaan 12 mainospaikkaa. Yhdessä täydessä näytössä yksi mainos on näkyvillä 6 sekuntia kerrallaan, joten näyttötoistoja tulee runsaasti vuorokauden aikana. Jos näyttö ei ole täysi, näyttökertoja voi parhaimmillaan vuorokaudessa olla jopa 4800.

Reaaliaikaisuus mahdollistaa mainoksen muuttamisen helposti ja useasti mainosjakson aikana. Näyttöihin on mahdollisuus varata mainosaikaa useammaksi viikoksi, ja mainosviikot voi käyttää yrityksen tarpeiden mukaan useana ajankohtana.

Näytöt sopivat hyvin myös tiedottamiseen. Tavoitat tielläliikkujat ja kaupoissa kävijät helposti, edullisesti ja näkyvästi. Kampanjan onnistumiseksi teitä palvelevat osaavat myyjät, ja voimme myös tarvittaessa valmistaa näyttömateriaalit.

Lisätietoa näytöistä löydät osoitteesta jattinaytot.fi.