29.12.2023

Kärpät-applikaatiolla voit vaikuttaa ja osallistua Oulun Kärppien ottelutapahtumaan: 

Päivän biisi

Ennen jokaista ottelua on valittu neljä erilaista biisiä, joista voit valita suosikkisi äänestämällä kyseistä kappaletta. Äänestysaika päättyy juuri ennen avauskiekon pudottamista, ja eniten ääniä saanut biisi päätyy tapahtuman soittolistalle.

Päivän makkein pellaaja

Huovisen Leipomon sponsoroima Päivän makkein pellaaja -äänestyksessä valitset illan suosikkipelaajasi. Antamaasi ääntä voit halutessasi vaihdella illan aikana, kunnes äänestys on päättynyt. Äänestys päättyy varsinaisen peliajan lopussa. Eniten ääniä saanutta pelaajaa haastatellaan heti ottelun päätyttyä kaukalon laidalla.

Raksila Trivia

Raksila Trivia -tietovisaa pelataan toisen erätauon aikana. Jokaisessa kotiottelussa Triviasta parhaiten suoriutunut tietäjä palkitaan K-Citymarket Raksilan 20 euron lahjakortilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Lahjakortin voi noutaa jääpallokentän puoleiselta fanikaupalta. Mikäli et pääse hakemaan voitettua palkintoa ottelun aikana, voit voittoviestiä näyttämällä lunastaa palkintosi toisessa ottelussa.

Nyt voit myös osallistua ottelutapahtumaan kolmella kiertävällä kisalla: 

Päivän fanikuva

Nappaa itsestäsi tai kaveriporukastasi kannatuskuva ja lähetä se applikaation kautta meille. Ottelutapahtuman aikana mediakuutiolla näytetään saapuneita kannatuskuvia, ja juuri Sinun kuvasi voi olla yksi niistä!

Piirroskisa

Piirrä kuva annetusta sanasta ja lähetä se applikaation kautta meille. Saatuja piirroksia näytetään ottelutapahtuman aikana mediakuutiolla, jonne myös Sinun taideteoksesi voi päätyä!

Mistä puhutaan?

Keksi annetun kuvan puhekuplaan osuva repliikki. Fanikuvan ja Piirroskisan tapaan myös tämän kisan tuotoksia pyöritetään mediakuutiolla osana tapahtumaa.

Kärppäpelejä pääset pelaaman kotipelipäivinä Kärpät-applikaatiossa: Muut –> Kärpät-kisa.

Päästä luovuutesi valloilleen ja tule mukaan pelaamaan!