04.11.2023

Jukurit – Kärpät 2-0

Kärppien neljän ottelun voittoputki katkesi lauantaina Mikkelissä, missä oululaisia isännöi Jukurit. Joukkueet kohtasivat toistamiseen kuluvalla kaudella. Ensimmäinen keskinäinen kamppailu käytiin pari viikkoa takaperin Raksilassa. Tuolloin Kärppälauma vei ottelun nimiinsä maalein 5-1, mutta tämäniltainen näytös oli huomattavasti tiukempi vääntö.

Mikkeliläiset onnistuivat maalinteossa pelin avaus- ja päätöserissä. Hyökkääjä Pekka Jormakka iski 1-0 osuman ajassa 11:40. Syöttäjäksi tähän merkittiin maalivahti Rasmus Korhonen. 2-0 maali syntyi puolestaan varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla tyhjään maaliin, kun alivoimalle joutunut oululaisjoukkue pyrki hakemaan tasoitusosumaa viidellä viittä vastaan.

“Parasta oli tänään ensimmäinen erä. Oltiin aika hyviä siinä, vaikka se menikin 1-0 Jukureille. Sitten ruvettiin ottaan vähän jäähyjä – se kulutti meitä, ja meidän hyökkäykset alkoi jäämään tuohon keskialueelle. Se oli myös Jukureiden hyvyyttä, sillä he puolustivat äärimmäisen hyvin. Kolmannessa erässä meidän hyökkäyspelistä ja kiekollisesta pelistä puuttui se terävin puristus. Lopussa saatiin ilman maalivahtia vielä hyvä tontti, mutta se ei riittänyt. Kyllä joukkue kaikkensa pisti likoon, mutta Jukurit oli tuon verran parempi ja ansaitsi voittonsa”,

kiteytti Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kärpät kiittää kannattajiaan, joita oli saapunut sankoin joukoin Ikioma Areenalle kannustamaan omiaan. Läsnäolonne toi runsaasti lisäenergiaa otteluun!