22.03.2024

Artikkelikuva: Mikko Kankainen

Jukurit – Kärpät 1-2 (JE)
Yleisömäärä: 3712

Kärpät kohtasi Jukurit toistamiseen neljännesfinaaleissa perjantaina Mikkelissä. Avauserä oli varsin vauhdikas ja sisälsi useita vaarallisia maalipaikkoja puolin ja toisin. Niclas Westerholm vartioi vankkumattomasti maaliverkkoaan ja piti kärppämaalin puhtaana osumista. Ajassa 13:35 Kasper Björkqvist viimeisteli illan ensimmäisen maalin. Syöttöpisteet itselleen kirjauttivat ketjutoverit Julius Hermonen ja Maxim Korpimäki.

Toisessa erässä Kärpille vihellettiin kolme kaksiminuuttista. Oululaiset onnistuivat selvittämään alivoimat 100-prosenttisesti, ja kolmanteen lähdettiin samoissa 0-1 lukemissa.

Kotijoukkue Jukurit punnersi tasoihin kolmannen erän alussa. Tasoitusmaali syntyi Jukurit-hyökkääjä Patrik Puistolan lavasta. Koska varsinaisen peliajan puitteissa ei syntynyt enempää osumia, lähdettiin lopullista ratkaisua hakemaan jatkoerästä.

Illan sankarinviitan harteilleen nappasi Joonas Kemppainen. Hyökkääjä kamppaili tiensä Jukurit-maalin edustalle ja iski ottelun voittomaalin ajassa 71:22!

Neljännesfinaalit saavat jatkoa heti huomenna lauantaina Raksilassa. Liput kolmanteen matsiin hankit nopeiten Ticketmasterista!