25.02.2023

KalPa – Kärpät 5-2

Yleisömäärä: 5098

KalPa isännöi Kärppiä toista iltaa putkeen lauantaina. Olvi Areenalla käytyä back to back -viikonlopun toista osaa oli paikan päällä seuraamassa yli viisituhatta henkeä, joiden joukossa oli useita satoja Kärppien kannattajia.

Ensimmäinen 20-minuuttinen päättyi maalittomana, mutta sisälsi yhden haaston Kärppävalmennuksen toimesta. KalPan ensimmäistä osumaa edelsi tilanne, jossa Jaakko Rissanen työnsi Atte Ohtamaan maalivahti Leevi Meriläisen päälle. Videotarkistuksen jälkeen tilanne tuomittiin maalivahdin häirinnäksi ja maali hylättiin. Erätauolle siirryttiin tasalukemissa 0-0.

Kakkoserässä kotijoukkue tarjoili kylmää kyytiä vierailleen. Savolaiset onnistuivat maalinteossa neljään otteeseen. Kaikki osumat syntyivät 13 peliminuutin sisällä.

Kolmanteen erään lähdettäessä Kärpät olikin varsin suuren haasteen edessä. Erän alkuun KalPa kasvatti etumatkaansa vielä viiteen-nollaan. Kärpät onnistui tämän jälkeen maalinteossa pariinkin otteeseen, mutta se ei riittänyt kampeamaan oululaisia enää mukaan pistejahtiin.