18.07.2023

Hyökkääjä Ville Koivunen edustaa Oulun Kärppiä kaudella 2023-2024. Koivusella, 20, on sopimus NHL-seura Carolina Hurricanesin kanssa. Koska Hurricanesilla ei ole tulevalla kaudella farmijoukkuetta, organisaatio on päättänyt sijoittaa nuoria pelaajiaan eurooppalaisiin seuroihin.

Koivunen teki läpimurron Kärppien Liiga-miehistöön kaudella 2021-2022. Tulokaskaudellaan Koivunen tehtaili 53 pelaamassaan ottelussa kunnioitettavat 11+18=29 tehopistettä. Viime keväänä Kärppien pudotuspelien päätyttyä hyökkääjä debytoi AHL:ssä, Carolinan silloisessa farmiseurassa, Chicago Wolvesissa.

”Tosi hieno kesäyllätys, että saatiin vielä vuodeksi Kille takaisin Kärppiin ennen kuin ura Pohjois-Amerikassa jatkuu. Loistava juttu, että hän halusi tulla meille. Hän tulee varmasti olemaan iso palanen ensi kauden joukkuetta. Kyseessä on oman kylän kasvatti, joka luo taidokkaasti maalipaikkoja ja on ehdottomasti sellainen pelaaja, jota kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle Raksilaan. Tiedän, että Killellä on kova halu auttaa joukkuettaan menestymään, ja toivotammekin hänet lämpimästi tervetulleeksi kotiin!”

iloitsee Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen.