28.01.2023

Kärpät – Tappara 4-2

Kärpät otti lauantaina viikon kolmannen täyden pisteen voittonsa, kun se peittosi hallitsevan mestarin Raksilassa. Kärpät – Tappara -ottelua oli saapunut seuraamaan yli 6000 jääkiekon ystävää, ja tunnelma Oulun Energia Areenalla olikin sen mukainen!

Ennen ottelun alkua nähtiin kaksi palkitsemista. Wanhat Kärpät palkitsi perinteiseen tapaansa Vuoden Kärpän, eli pelaajan, joka on ollut esimerkillinen kaukalossa ja sen ulkopuolella. Wanhojen Kärppien kauden 2021-2022 valinta oli hyökkääjä Ville Koivunen. Palkinnon Koivuselle luovuttivat Seppo Tenhunen ja Markku Kiimalainen.

Lisäksi torstaina 500. Liiga-ottelunsa pelannut hyökkääjä Marko Anttila kukitettiin merkkipaalunsa kunniaksi. Anttilan palkitsivat Kärppien hallituksen jäsen Jari Pirinen tyttärensä Pinjan kanssa.

Teemu Turunen avasi illan maalihanat ketjutovereidensa Ville Leskisen ja Joonas Kemppaisen avustuksella!

Peter Tiivolan tasoitusosuma 2-2 syntyi ajassa 13:35. Ylivoimamaalin syöttäjinä toimivat Turunen sekä Cody Kunyk.

 

Kärppien illan kolmas maali oli Arttu Hyryn käsialaa. Voittomaaliin syöttöpisteen itselleen kirjauttivat Ville Heikkala ja Arttu Paaso.

 

Joonas Kemppainen kaunisteli kolmannen erän puolivälissä loppulukemiksi 4-2!

 

Upea päätös upealle peliviikolle!

 

Kärpät pelaa seuraavan kerran keskiviikkona. Tuolloin keltamustien vieraaksi saapuu JYP. Liput kotiotteluun hankit kätevästi Ticketmasterista. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan Kärpät voittoon!